Innmelding

Velkommen til 7. Oslo Kanaljene – speidergruppen i Tonsen kirke Nedenfor finner du informasjon om 7. Oslo Kanaljene speidergruppe. Her kan du lese om hva vi driver med, og hva speiderbevegelsen står for.

Innmelding
For å bli medlem i 7. Oslo speidergruppe tilknyttet Norges Speiderforbund må skjemaet på denne siden fylles ut og sendes.
Er det ting lederne bør vite om deres sønn/datter, vennligst ta kontakt med enhetsleder. (Vi tenker særlig på medisinske forhold som astma/allergi eller andre tilstander som det evt brukes medisiner for).

Møtedag
Vi har møtedag på tirsdager; enten i underetasjen på Tonsen kirke eller ute i nærområdet. Flokk (småspeidere) (8 -9 år) Tirsdag fra kl. 18.00 til kl. 19.15-1945, Jentetropp (10 – 16 år) Tirsdag fra kl. 18.00 til ca. kl. 19.45 Guttetropp (10 – 16 år) Tirsdag fra kl. 18.00 til ca. kl. 19.45

Turer
Flokken (småspeidere / ulvunger) har turer i helgene (lørdag ca kl 10 – søndag ca kl 17) som regel til vår egen speiderhytte i Nordmarka eller andre hytter i Oslo-området. Detaljer om oppmøte og turpåmelding går via mail Troppen har turer i helgene, romjula og selvfølgelig tur en uke i sommerferien. Følg med i medlemsbladet (HUBO) og internettsidene for oppdaterte terminlister.

Kontakt
Er det noe du lurer på? Ikke vær redd for å ta kontakt enten per telefon eller direkte på møtene.
Gruppeleder: Per Olav Palmer Kolberg 93 87 87 27
Flokkleder: Pål Schärer 95 76 90 45
Jentetroppsleder: Bjørn Skauli 40 04 09 83
Guttetroppsleder: Arne Iversen 47 84 47 22

Medlemsblad
7. Oslos eget medlemsblad heter HUBO og kommer ut med ca 3 nummer i året. Bladet blir sendt i posten og innerholder blant annet oppdatert terminliste, småspeiderside, patruljesider, turreferater og lederlister.

Internett
7. Oslos hjemmeside på internett finner du på: http://7oslo.no Du finner her mer informasjon om oss, oppdatert terminliste, referater, mange bilder og videosnutter. Her finner du også påmelding og endring til e-post lister. Mye informasjon går ut kun via e-post. Du må melde deg inn på riktig enhet for å få informasjon om arrangementer for ditt barn. Du kan melde inn flere e-post adresser (jobb, hjemme, andre relevante familiemedlemmer). Ta kontakt hvis du ikke har e-post så ordner vi et alternativ for deg.Du kan også følge oss på facebook

Kostnader
Medlemskontingenten i speideren er pt kr 970 per år, og innbetales direkte på giro som tilsendes, (kan ta litt tid), til sentralt medlemsregister i Norges Speiderforbund. Nye medlemmer betaler redusert pris hvis de begynner sent på året. Avgiften dekker drift av speidergruppa, felles turutstyr, rekvisita til aktiviteter og forsikring på tur mm. I tillegg kommer kostnader til turer og transport.

7. Oslo speidergruppe
Vi i 7. Oslo speidergruppe ønsker å drive et levende og aktivt speidermiljø i nærmiljøet. Vi gir barn og ungdom muligheten til å: » Delta i aktivt friluftsliv og dra på turer i naturen. » Gjennomføre spennende aktiviteter og temamøter. » Lære praktisk viten, stimulere fantasien og utvikle ferdigheter. » Få gode venner og delta i et fellesskap. » Ta ansvar og takle utfordringer. Øverste ansvarlig leder i 7. Oslo speidergruppe er gruppeleder Per Olav Kolberg, tlf: 97 87 87 27 Vi bruker også navnene 7. Oslo Kanaljene og Tonsenspeiderne.

Norges speiderforbund og internasjonal tilslutning
Norges speiderforbunds mål er å utvikle medlemmene til selvstendige og ansvarsbevisste mennesker ved: » å tilby dem et treningsprogram med vekt på friluftsliv, samfunnsengasjement, internasjonal forståelse og opplevelse av speideridealene. » å gi dem medbestemmelse og ansvar og bygger på kristne verdier. Medlemmer med annen religionstilknytning er naturligvis også velkomne. Norges speiderforbund er tilsluttet de internasjonale speiderorganisasjonene The World Organization of the Scout Movement (WOSM) og World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS).

Speiderløftet og speiderloven
Medlemmer gir sin tilslutning til forbundets målsetning ved å avlegge speiderløfte som lyder:
Jeg lover etter beste evne være åpen for Gud, hjelpe andre og leve etter speiderloven.

Til de foresatte
Dere som er foresatte får lite ekstra jobb når barna begynner i speideren. Det er ikke lotterier og loppemarkeder. Det vil være noe behov for transport til og fra turer samt noe vedlikehold av utstyr. Dugnadstur til speiderhytta en dag. Følg med i terminlisten når og hvor det er turer og møter for din(e) barn.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Innmelding

  1. Rune Volla sier:

    Takk for flott mottakelse av vår åtteåring i kveld. Han gleder seg til fortsettelsen 🙂

Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *