Praktisk informasjon om de mest besøkte hyttene

Da kan vi vel starte med vår kjære vinkelhytta.
Vinkelhytta ligger nære tømte gård/hyttene. På patruljeturer pleier man å ta tog fra Grefsen TOG stasjon til Movatn. Derifra er det 5-6 km å gå opp til vinkelhytta. Veien opp til vinkelhytta består for det meste av oppover og bortover. Derfor kan det være lurt å ikke pakke så altfor mye når du skal til vinkelhytta.

PÅ hytta: hytta har verken innlagt vann eller strøm. Det er derfor begrenset med hva som er lett å lage til mat. Hytta har en stor vedovn på kjøkkenet som man kan lage mat på. Hytta har også en god del gryter og stekepanner. Kort sammendrag: Vinkelhytta har altså ikke innlagt vann eller strøm, så det er begrenset med hva du kan lage til mat. Og pakk ikke for mye.

Krakoseter: ligger i fjellsiden når du kommer ut på nordre siden av Hagan tunellen i Nittedal. Hyttene på krakoseter har innlagt strøm, men ikke vann. På alle hyttene er det en stekeovn og stekeplater på strøm! Hvis man blir kjørt med bil opp, er det bare 500 meter å gå, så da er det ikke så farlig om du pakker mye eller lite. Tar man buss er det ca. 2-3 km å gå.

Blåhaug: ligger ved Sandbakken i Ski kommune (rett utenfor oslogrensa). Hytta har både innlagt vann og strøm. det er ca. 500 meter å gå til hytta. Ikke langt med andre ord.
Dette innlegget ble publisert i Artikler, Nyttig. Bokmerk permalenken.
Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *