Reinskinn

Produktnavn: Garvet/impregnert reinskinn fra bukk Pris: ca 500-700 Ja dette er det ultimate liggeunderlaget for alle villmarkinger! Et reinskinn er helt overlegent alt annet når det kommer til isolasjon og er mykt og deilig. Er det impregnert, noe det helst bør være om man har tenkt å bruke det på tur, tåler det masse fukt uten å bli skikkelig vått. Det er vel det underlaget som takkler bålgnister og sterk varme best av alt annet jeg har ligget på. Et reinskinn fra bukk er temmelig stort og kanskje litt i overkant for den litt yngere speidern å drasse med seg på tur. Samtidig veier det også temmelig mye, og det blir noe ekstra kilo på sekken. Jeg bruker stort sett mitt bare i vinterhalvåret og det er her et reinskinn virkelig kommer til sin rett! Om du bruker litt til på organisere tingene rundt seg, kan man lage deg en deilig soveplass rett ved bålet med alt innen rekkevidde! Man kan selvfølgelig bruke skinnet hele året, men blir ofte mye å drasse på og rett og slett litt «overkill» til varme juli-netter ved et vann i nordmarka!? Jeg anbefaler alle som vil ha det ultimate vinterunderlaget og som er sterke nok eller villig til å bytte ut noen liter brus til fordel for et deilig reinskinn!! terning6
Dette innlegget ble publisert i Tester. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Reinskinn

 1. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  Aleksander 01.03.07 15:04
  Et reinskinn er underlaget over alle underlag (selv om det bør kombineres med et vanlig skummgummiunderlag for at det ikke skal bli vått).
  Jeg kan anbefalle reinskinnene fra roar pelsindustri. De er besatt med et gummiaktig stoff på baksiden, som gjør dem helt vanntette. Bra saker.

  Ulempen med et stort og varmt reinsskinn er at du aldri får sitte alene…

 2. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  helgeN 07.03.07 20:16
  sitte alene …. er ikke det poenget for enhver kjekk/søt speider

Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *