Styr unna!

underlagProduktnavn: Artiach oppblåsbart liggeunderlag Pris: 500-1000 Jeg har hatt flere liggeundelag opp gjennom årene og opp til flere fra Artiach også. Disse «selvoppblåsbare» liggeunderlagene holder rett og slett ikke mål. I alle fall ikke til mitt bruk! Ventilen er det største problemet siden den lekker luft nesten med en gang. For å få underlaget til å ha en viss liggekomfort, må man hjelpe til å blåse det opp. Når man da legger seg på med for eksempel mine drøye 90kg, takker ventilen for seg og luften siver ut. Om vinteren er generelt vanlige oppblåsbare liggeunderlag en dårlig deal siden man bruker mye kroppsvarme for å holde luften varm inni underlaget. Er det virkelig kaldt kan man risikere å få is inni også! Skarpe ting og noen bålgnister gjør også dette produktet ubrukelig! Mitt råd er heller å ha 2 vanlige liggeunderlag…vekten blir omtrent den samme og man har noe som tåler litt! Jeg anbefaler IKKE dette produktet til noen siden det kommer til å bli ødelagt nesten uansett. Man har som regel ikke bruk for oppblåsbare liggeunderlag om man ikke skal ha noen døgn utendørs og da holder disse ikke mål….. terning1
Dette innlegget ble publisert i Tester. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Styr unna!

 1. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  Aleksander 01.03.07 15:08
  Jeg har også ødelagt et par såkalte oppblåsbare underlag av påstått god kvalitet. Den største ulempen er kanskje at de er helt ubrukelige å sitte på ved et bål. Glørene lager tusen små hull.
  Men, oppblåsbare underlag fungerer godt på teltturer der det ligger trygt inne i tletet. Jeg har mang en natt misunnet Lasses store, tykke og myke underlag, mens jeg har ligget på min flatklemte skumgummimatte.

 2. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  Erik 01.03.07 16:02
  Stemmer som Aleksander sier, og underlaget til Lasse er forøvrig av en annen produsent: Thermarest lager solide matter og Lasse har hatt sin turkise Thermarest matte i mange år….om man virkelig er kresen, så kjøp heller et underlag fra Thermarest.

 3. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  Aleksander 01.03.07 22:58
  Begge mine underlag har vært Thermarest, og det hjelper ikke. Tar du det med utenfor teltet blir det ødelagt.

 4. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  Erik 01.03.07 23:36
  Ja der kan du se…..og et liggeunderlag som er så dyrt, men så snevert bruksområde=ubrukelig mener nå jeg!!!

 5. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  Per Olav 02.03.07 17:03
  Men det er en HELT annen verden å prøve å sove når et av underlagene dine er oppblåstbart.
  Trikset er å ha et annet liggeunderlag under så det beskytter mot kvist og kvast som kan lage hull!!
  Men ja: Behold det i teltet. Noe jeg alltid har gjort.. Og da fungerer det fett!!! Det er nå min mening!!
  Dessuten er jeg temmelig sikker på at jeg betalte et godt stykke under 500 spenn for mitt oppblåsbare.. Kan jo være jeg bare hadde flaks, men….

Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *