Litt info om sommerturen 2015- Dalsland

Dalsland, slusenes land!

Troppens tradisjonsrike sommertur går i år til Dalsland hvor vi skal padle i vannene Østra Silen, Vestra Silen, Svardlang og Lelång. Denne turen var flere av dagens peffer med på i 2010 og mange husker nok turen for alle slusene og at man syklet dresin. Turen har fin natur, gode overnattingssteder og fantastiske opplevelser!

Hvor og når

Fra lørdag 20. juni til lørdag 27. juni skal vi være ute på en ukes herlig tur. Vi starter ved Kasviken og padler ned østra silen, videre padler man i Vestra silen, så svardlang og videre ut i Laxsjøen, og fra Laxsjøen ut i Lelång. Etter dette ender man opp i Vestra Silen igjen og da har man til og med sluset og kjørt dressin.

Oppmøte for avreise: Tonsen kirke lørdag 20. juni kl. 10:00
Hjemkomst: Samme sted lørdag 27. juni ca. kl. 17:00


Påmelding og pris

Vi kommer til å ha tidlig påmelding fordi vi ønsker å ha en oversikt over deltakere så tidlig som mulig slik at vi kan gjennomføre turen på en best mulig måte.

For å kunne melde seg på, må speiderne ha oppfylt visse krav. Det innebærer at speiderne må ha gjennomført et minimum av turer i løpet av våren. Disse kravene er satt for å være sikre på at speiderne vet hva det vil si å være med på tur og at de har ett godt grunnlag til å gjennomføre sommerturen.

For vandrerne (de eldste) er kravet 5 av 8 turer, hvorav minst én patruljetur skal være blant disse 5.
For stifinnerne (de yngste) er kravet 3 av 7 turer, hvorav minst én patruljetur skal være blant disse 3.

Deltakeravgiften er ennå ikke satt, men tidligere turer har kostet omtrent eller i underkant av 2000 kr. Dette dekker alt av utgifter i forbindelse med turen (mat, transport og aktiviteter), med unntak av godteri etc. I denne prisen, ligger det et depositum på 300 kr.

Vi ønsker en forhåndspåmelding fra alle som skal være med innen tirsdag 24. februar. For å melde seg på svarer man på skjemaet nedenfor, samt setter inn 300 kr på konto 1503.26.81112 (7. Oslo Kanaljene Speidergruppe). Husk å skrive navn på speideren i kommentarfeltet!

Er det noen spørsmål i forbindelse med sommerturen er det bare å ta kontakt på møtet eller ringe:
Aurora 94429340 Bjørn 40040983
Ida 41234793   

Vi gleder oss masse til å se deg på tur!

PS: Flere bilder fra da vi padlet samme tur i 2010 finner dere her: http://7oslo.no/galleri?dir=2010/tropp/sommertur_2010

Dette innlegget ble publisert i Artikler og merket med , . Bokmerk permalenken.
Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *