Bildestrøm

Her er en strøm med bilder som har blitt merket med #7oslo på Twitter og Instagram, samt ledernes egen Flickr-konto. Her kan du forvente at det dukker opp bilder kort tid etter at de har blitt tatt, og gjerne før turen de er tatt på er avsluttet. Spesielt mens troppen er på sommertur vil vi anbefale foreldre å sjekke innom denne siden jevnlig for noen glimt av hva vi opplever.
Over vises de 20 siste bildene fra ledernes flickr-konto. Klikk her for å se alle. Bildene under er alle bilder som er lagt ut på Instagram og Twitter markert med #7oslo.
loading...
Dette innlegget ble publisert i Bilder. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Bildestrøm

 1. Aurora Aurora sier:

  Morten? Reklamen som dukker opp på veggen blir ofte skalert feil når jeg ser på bildene her så de tar veldig stor plass, er det mulig å fjerne reklamen eller å fikse på problemet?

  For øvrig superkult med alle bildene! 😀

  • morten morten sier:

   Nå bruker vi gratisversjonen av denne funksjonaliteten. Regner med at reklamen forsvinner dersom vi betaler for fullversjonen. Vi kan jo se hvor populært dette blir på siden først før vi bestemmer oss for om det er verdt pengene. Det er også mulig å få denne funksjonaliteten på andre måter uten reklame, men da begrense oss til én kilde (f.eks bare Instagram).

 2. morten morten sier:

  Konkluderte med at det ble for mye forstyrrende reklame slik bildestrømmen først var satt opp. Nå får vi én bolk med bilder fra flickr, og én bolk (på samme side) med bilder fra andre kilder, men jeg regner med at er et overkommelig problem for de fleste 🙂

Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *