Enhetsledertur til Danmark

Gruppeledertreff foran 3.Kolding sitt speiderhus.
7. Oslos enhetsledere var på tur til Danmark for å besøke Kolding 3 speidergruppe helgen 6-8 november. Vi dro av gårde på fredag ettermiddag og møtte vår ”danske” venninne Carin Schia som bor i Danmark dette halvåret. Vi hadde en hyggelig middag før vi trakk oss tilbake til hotellet.

Tidlig lørdag morgen tok vi toget til Kolding by på Jylland. Her ble vi tatt imot av gruppeleder Glenn og juniorleder Gitte. Kolding speidergruppe hadde et flott speiderhus ca 1,5 kilometer fra sentrum av byen. De hadde 180 medlemmer og var en stor og veldrevet gruppe. Vi hadde mange felles tanker og meninger om speiderarbeidet og hvorledes drive en speidergruppe. Kolding speidergruppe hadde en flott internettside som hjalp de mye i det daglige arbeidet. Vi diskuterte også hva som foreldre må kunne bidra med, for at lederne skal ha full fokus på speiding. Vi tok toget tilbake il København ved 1800 tiden.

Søndagen oppsummerte vi og diskuterte vi de gode ideer lørdagen hadde gitt oss, og vi diskuterte kommende arrangementer om kretsting og Kjedefest. Vi rakk en tur innom Guinness museum i København får vi tok flyet tilbake til Oslo
Dette innlegget ble publisert i Artikler, Referater. Bokmerk permalenken.
Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *