Patruljetur for Bever og Elg 17-18/1

Lørdag møtte 8 speidere (4 bevere og 4 elger)pluss en hytteskygge opp på Grefsen st. Da vi kom fram til Movatn spente vi på oss skiene og gikk opp til Vinkel. Skiføret var ikke så verst siden det hadde kommet et lite lag nysnø. Da vi kom fram var det kaldt i hytta, men etter en stund ble det bedre. Vi hadde frilek ute en stund, og det ble gjort forskjellige ting. Noen lagde hopp, mens andre gikk rundt på kollen.

Ut på ettermiddagen skjedde det noe rart. Jeg (Arne) ble kidnappet av en terrorist. Jeg ble ført bort til Vestkysten og bundet fast der. Heldigvis kom de andre etter hvert og hjalp meg løs. Vi gikk samlet tilbake til hytta og slappet av en liten stund. Etter en liten stund ble det middag etterfulgt av leirbål. Men på slutten av leirbålet kom det plutselig noen inn og dunket i veggen. Rett etter kom en politimann inn. Han spurte om vi kunne hjelpe han med å fange terroristen. Vi løp ut og opp til kapellet. Der sto terroristen med en bombe og en megafon i hånda. Han sa han skulle sprenge hytta. Han fyrte av en liten brannbombe oppe på kapellet før han løp. Vi var rett etter, og greide å legge han i bakken. Deretter tok politimannen han med i helikopteret sitt. Da vi kom inn var det leggetid så alle la seg.

På søndagen skjedde det ikke noe spesielt bortsett fra at vi ryddet hytta og at Arne og Henrik dro tidlig ned på grunn av at de nye konfirmantene skulle presenteres i kirken.
Dette innlegget ble publisert i Artikler, Referater. Bokmerk permalenken.
Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *