Da vandrerne dro på skøytetur

Turen begynte en fredag for en stund siden da 22 vandrere og ledere troppet opp ved Tonsen kirke. De gledet seg til en spennende tur med mye moro. Vi kjørte ut til Østmarka og stoppet midt i en trafikkert vei. Deretter gikk vi i 5 minutter før vi kom til hytta. Der hadde de nyeste vandrerne litt undervisning som en øvelse til patruljemøter. Så var det lapskaus til middag (Det var driiiiit godt). Så hadde vi lerirbål og fikk noen ideer til hvilke leker som vikan bruke på patruljeturer. Lørdag stod vi opp og spiste frokost før vi pakket dagstursekkene. Da alle var klare ble vi delt opp i 3 ”patruljer” før vi gikk til et vann å tok på oss skøyter og begynte og gå. Det var en deilig følelse og kjenne isen bare fyke forbi under deg. Da vi kom til enden av vannet skulle vi lage en stressless

(jeg skal ikke si hvem som vant) før vi gikk over skogen til vi kom til en elv. Der tok vi på oss skøytene og skøyta ut til et vann.

Da vi var framme lagde vi bål og lagde klassikeren løk og kjøttdeig før vi dro tilbake samme vei. Da vi kom tilbake til hytta spiste vi taco(som også var god) og la oss.

Søndag hadde vi orientering før vi pakket sammen og dro hjem
Dette innlegget ble publisert i Artikler, Referater. Bokmerk permalenken.
Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *