Jentenes første møte etter sommerferien

Endelig! Endelig! Edelig! Første speidermøte etter sommerferien. Det skulle bli fint å møte alle vennene sine igjen og få høre alt de hadde opplevd. Vi begynte speideråret med en skikkelig jentegreie. Nemlig en cheerleadingsfilm.

Filmen het ”Bring it on” og var med Hayden Panettiere og Solange Knowles Smith.

Filmen handlet om cheerleadingskapteinen Britney. Livet hennes var helt perfekt. Hun var det mest populære jenta på skolen og var sammen med skolens mest populære gutt. Og det beste av alt: cheerleadingsgruppa hennes skulle på en konkurranse på tv, hvor Rihanna var dommer. Hun var kjempeklar for dette, helt til hun fikk vite at hun skulle flytte. NEEEEEEEI!!!! Det kunne ikke være sant. Hun hadde jo alt hun trengte, men til slutt fikk moren overbevist henne om at hun sikkert ville få mange venner.

Dagen kom da hun skulle begynne på ny skole. Men hvor var det hun hadde kommet? Hun var jo den eneste ”hvite” på skolen. Hun var nå ikke lenger den kuleste på skolen, for det var det Camille som var. Britney prøvde først å bli venn med henne, men det ville ikke Camille være med på. Camille syntes det var veldig gøy å erte den nye ”hvite” jenta. Men Britney ville ikke la seg erte.

Som alle andre populære jenter var og Camille cheerleadingskaptein. Britney bestemte seg for å bli med på cheerleadingslaget, selv om hun viste at hennes gamle venner ikke ville like det. Etter mange vanskelige øvelser fikk Britney bli med på laget. Dette cheerleadingslaget skulle og være med på tv konkurransen. På et program som viste deltagerne filmet og Britney kom tilfeldig vis i bildet. Dette så en av hennes gamle venninner. Hun ble kjempesur og ville bevise det for resten av gjengen. De spionerte på en av Britneys trening. Og der var hun. At hun kunne forede dem på den måten? De ville møte henne ”face to face” og det gjorde de. Camille var fortsatt ikke så begeistret for Britney, men da Britneys gamle venninner stilte opp og var sure som bare det fant hun ut at hun ville sette dem på plass. Britney og hennes nye venner bestemte seg for å venne hele konkurransen.

Konkurranse dagen kom og begge de to lagene kom til andre og avgjørende runde. Britney ville ikke under noen omstendigheter la Winnie vinne. Så de gav alt og vant.

Britney fikk vite at kjæresten hennes hadde vært utro med Winnie av Amber, en av hennes gamle ordentlige venninner. Det ble slutt. Og Britney som alt hadde falt for en gutt på den nye skolen ble sammen med ham.

Hele greia sluttet med at Britney sin cheerleadingsgjeng opprådde på tv. Søt jente film, men ikke noe for gutta!
Dette innlegget ble publisert i Artikler, Referater. Bokmerk permalenken.
Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *