Sekken for de barske

Produktnavn: Norrøna Recon Pack 125l Pris: 4398 kr (ca 2000 kr brukt) Stor pakkrammesekk på 125 liter. Militære utgaven av sekken Hadeng la. Sekken har solid stoff, søm og aluminiumsramme. Sekken er i seg selv tung (nesten 5 kg). Sekken er stor og krever at den som bærer er minst 170 cm. Dessuten krever den en bred rygg, noe som gjør sekken uegnet for de fleste jenter. Denne sekker har fulgt meg trofast i 10 år. For en stund tilbake stanset Norrøna produskjonen av sekken. Det utløste store protester fra villmarksfolket. Jeg kan nå se av nettsidene at den er tilbake. Fordelen med Pakkrammesekk er at man kan feste ting utenpå sekken, dessuten er sekken meget godt egnet til å bære stor eller uhåndterlig last. Bæreegenskapene er dårligere enn de beste anatomiske sekkene for lette og middels tunge bører, men sekken er overlegen når det skal bæres tungt. Det er også bedre ryggluftig med en pakkrammesekk enn en anatomisk. Det at sekken i seg selv er så tung og stor gjør den noe uhensiktsmessig på korte turer. Norrøna har en meget god serviceordning. De har eget verksted i asker som fikser det meste. Derfor er det helt trygt å kjøpe en brukt norrønasekk. Etter min mening er dette verdens beste pakkrammesekk, og jeg vil hjertelig anbefalle den til alle som har behov for en sekk det kan bæres tungt med. Dessuten er det lite som er så tøft som en fullpakket recon pack med reinskinn på toppen. Link: www.norrona.no

 terning5

Dette innlegget ble publisert i Tester. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Sekken for de barske

 1. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  Erik 01.03.07 15:55
  Kunne ikke vært mer enig når det gjelder denne sekken! Etter å ha solgt min gamle Norrøna Hadengla til Øyvind, var jeg på jakt etter den «gamle» recon sekken som Aleksander skriver om over. Og jaggu fikk jeg ikke tak i en splitter ny en!
  Riktig nok var min en litt nyere modell, og er laget i cordura stoff i forhold til Aleksander sin i bomull. Finnes både fordeler og ulemper med begge typer.

 2. Ledere ledere@7oslo.no sier:

  Jimmi 08.01.08 15:14
  Jeg fikk en recon-pakk for ca. et halvt år siden og den er vanntett og de to sidelommene kan festes sammen til en liten dagstur sekk. Jeg ganske breiskuldra så man bør ikke begynne og bruke en recon før man en minst 15 år. En klar 6’er fra meg!

Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *